Rólunk

Történet

A Kasza Bőrműhely 2002-ben alakult családi vállalkozásként. 2004-től cégünk – a minőségi munkának köszönhetően – egyre nagyobb vállalatoktól kapott megbízásokat, mely elindította cégünket a dinamikus fejlődés felé. 2009-re már meghatározói szereplői lettünk a magyar bőriparnak. 2013-tól a legjobb minőségű olasz bőrt importáljuk Magyarországra.

Stratégia

Cégünk fontosnak tartja az állandó fejlődést. Ügyfeleink gyors kiszolgálása mellett a minőségi munkavégzés a fő szempont termelésünk koncepciójában. Munkánkat tekintve a maximalizmus jellemző ránk.

A színvonalas szolgáltatás mellett fontosnak tartjuk a megbízhatóságot, a megfelelő kommunikációt, az időpontok betartását és az anyagi korrektséget, mellyel megalapozzuk a hosszú távú együttműködést és ügyfeleink megtartását.

Célunk

Vállalkozásunk célja, hogy teljesítménye az európai élvonalhoz hasonlítva is kiemelkedő legyen.

Társadalmi szerepvállalás

A felelősen gondolkozó Kasza Bőrműhely összhangot teremt szakmai céljai elérése, a környezet védelme és a fenntartható fejlődés között. Ezeknek az elveknek és értékeknek a napi működés részét kell képeznie.

Kiemelt fontosságúnak tartjuk a társadalmi szerepvállalást, az oktatási-, kulturális-, – és sporttevékenységek támogatását, és felelősen hozzájárulunk környezetünk és lakóhelyünk értékeinek megóvásához.

Szolgáltatásaink:

  • Bőrimportálás
  • Egyedi Bőrgarnitúra gyártás
  • Bőrbútor javítás
  • Autóbőrözés
  • Kormánybőrözés

 

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük