Szállítás

Szállítási információk

Cégünk igyekszik a legmagasabb igényeket kielégíteni és a leggyorsabban megrendelőit kiszolgálni. Amennyiben az igényelt termékek vannak raktárkészleten, akkor a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül igyekszünk vásárlóink rendelkezésére bocsátani. A termékek oldalán minden minden esetben feltüntetjük a maximálisan várható szállítási időt a „További információk” rész alatt. Amennyiben a termék elérhetőségénél a „Rendelésre” információt látja, a várható szállítási idő 7-8 nap.

A kiválasztott termékek szállítása az alábbi módozatokkal választható. Részletes feltételek lejjebb:

  • Szállítás posta vagy futárszolgálattal,
  • Személyes átvétel üzletünkben.

Részletes feltételek a szállítási módozatokról

Szállítás posta vagy futárszolgálattal

A terméket csomagküldő futárszolgálattal vagy postán  kézbesítjük a megadott szállítási címre. Ezt egységesen 1550Ft+ÁFA összegben állapítottuk meg. Kérjük mindig pontosan adja meg adatait a megrendelésben kért adatok szerint!

Személyes átvétel üzletünkben

Bőrbútor Szerviz Kft.

Cím: 2100. Gödöllő, Dózsa Gy. út 69.

Nyitva tartás:

Hétfő: 9.30-17.30
Kedd: Zárva
Szerda:9.30-17.30
Csütörtök: 9.30-17.30
Péntek: 9.30-17.30
Szombat: 9.00-13.00
Vasárnap: Zárva

Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik jellemzően 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik a szállítási címen, célszerű szállítási címként (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a szállítónak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!

Megértésüket köszönjük!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük